Reviews

"Mijn naam is Mira en ik heb een vraag. Mijn zoon Sebastiaan is ondertussen 10 jaar en gebruikt sinds zijn geboorte met veel plezier jullie “lapjes” zoals hij ze noemt. Hij heeft er drie, vandaar “ze”. Hij gebruikt ze ook alle drie, zonder “lapjes” is in slaap vallen moeilijk. Hij gebruikt de labeltjes met zijn vingers om te wrijven en zo in slaap te vallen. Precies waar ze ooit nog om bedacht en gemaakt zijn, mooi is dat toch :-) Maar na tien jaar is het lapje op, vooral dat ene groene labeltje van die ene stof die hij zo graag gebruikt….en wilt hij een nieuwe. Ik heb het huidige lapje nu al minstens 25 keer weer eraan genaaid en het is echt op. Het lusje is nu te kort waardoor zijn vinger er niet meer doorheen kan. Het zijn van die eisen, hahaha! Nu durf ik niet zomaar een nieuw lapje te bestellen, want als dat ene labeltje of iets soort gelijk er niet aan zit…dan wordt het natuurlijk niet goedgekeurd…kunnen jullie mij helpen aan één (maar het liefst meteen twee) nieuwe lapjes met een zelfde soort labeltje eraan? Ik stuur foto’s mee, dan kunnen jullie zien wat ik bedoel. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen of in ieder geval een eindje op weg?"

"Mijn jongste dochter kreeg in 2006, toen ze zes maanden oud was haar eerste Snoozebaby doekje van Sinterklaas. Ze was er meteen aan verslingerd en dat is eigenlijk nu ook nog zo. Ze heeft er door de jaren heen natuurlijk al een aantal versleten, ik denk een stuk of zes. Op de meeste foto’s die we van haar hebben, staat haar doekje ook. Toen ze tien werd heeft mijn oudste dochter zelfs een doekie-taart voor haar gemaakt. Nou ja, dat vond ik gewoon grappig om jullie te laten weten. groet Margit"

"Een aantal jaar geleden kregen wij als kraam cadeau de wikkeldeken van Snoozebaby. Een heerlijk zachte deken, makkelijk in het gebruik en lekker warm onderweg. Het was dus ook vanzelfsprekend dat toen in 2016 Zeger werd geboren hij het dekentje zou 'overnemen' van zijn grote broer Boudewijn. We wisten toen nog niet hoe speciaal 'het dekentje' voor kleine Zeger zou worden. Tijdens zijn middagslaapje heeft hij toen hij groot genoeg was steeds zijn wikkeldeken gedragen, in de auto, onderweg in de kinderwagen, in het logeerbedje bij opa en oma of in de box. Het mutsje over zijn hoofd, de labeltjes om aan te friemelen en de 'vakjes' voor zijn beentjes. Al die dingen bij elkaar zorgen ervoor dat hij zich geborgen voelt en dat maakt dit dekentje voor hem 'hèt dekentje'. Zeger geeft zelfs aan dat hij wil slapen door zelf zijn dekentje te pakken. En ligt hij eenmaal ingepakt dan is hij zo naar dromenland vertrokken! Bijna 1.5 jaar is Zeger nu, en wij zagen het probleem al een tijdje aankomen: het dekentje is te klein! Helaas bestaat de wikkeldeken niet in een maatje 'bijna peuter'. Gelukkig bestond er wel een deken van dezelfde stof maar een maatje groter dan de wikkeldeken. Marleen van Snoozebaby stuurde ons de ledikantdeken en ik heb de naaimachine van stal gehaald. Nu heeft Zeger weer een heerlijke wikkeldeken met mutsje over zijn hoofd, de labeltjes om aan te friemelen en de 'vakjes' voor zijn beentjes, èn de deken is op de groei. Een tevreden goed slapende baby en dus hele blije ouders! Dankjewel Snoozebaby! Groetjes Zeger en Lot"

"Tijme is zo gek op zijn Snooze doekjes. Inmiddels liggen heeft hij er 3 in zijn bed. Paniek als hij er s nachts geen 1 kan vinden. groetjes Josien"

"Geachte heer mevrouw van snoozy☺ Mijn zoontje is 15.5mnd oud.  Bij zijn geboorte hebben we 1 wikkeldeken aangeschaft. Toen bleek dat hij net zoals zijn zus ernstige a typische reflux bleek te hebben en vaak in het ziekenhuis hebben we er nog 1 gekocht.  Ik geef borstvoeding en de dekentjes zijn voor mijn zoon de leidraad in zijn leven geworden. Hij slaapt bij mij in bed onder dat dekentje en overdag op de bank. Zodat ik hem ten alle tijden in de gaten kan houden. 1 dekentje ligt boven en 1 beneden en er moet er altijd 1 mee als we weggaan. Zonder wil hij geen borst en ook niet slapen. Hij voelt aan het zachte stofje met zijn vingertjes en wrijft het tegen zijn gezichtje. Heel aandoenlijk. Hij is een stuk groter dan een pasgeboren  baby, maatje 98 bijna en past uiteraard niet meer helemaal onder de deken. Ook is deze wat koud.  Maar wat wij ook proberen hij wil geen enkele andere deken. We hebben jullie wiegdeken zelfs besteld maar teruggestuurd nadat hij voelde en meteen wegtrapte. Hij is zo gehecht aan de stof van deze wikkeldekentjes.  van jullie aller allergrootste kleine fan de vraag.. kunnen jullie hem helpen warmer te slapen? Kunnen jullie iets voor hem betekenen? Ik zal wat foto's bijvoegen zodat je zelf kan zien hoe belangrijk de dekentjes voor hem zijn. Ook  in de nacht slaapt hij er dus onder.
ik had wel 20 foto's die ik u wilde sturen maar ik zie net dat er een data limiet aan zit. Jammer! Mvg Wendy"

"Bedankt voor het sturen van de slaapzak! Ik hoop dat hij hier goed in slaapt. Hij slaapt nu alleen in zijn Snoozebaby slaapzak. Zonder die slaapt hij niet en zet het op een gillen. Dit model is wel anders dan die ik nu heb besteld. Maar ik hoop op hetzelfde magische effect. Als hij moe is, zoekt hij met zijn mond aan zijn arm naar zijn snoozelintje. Handig want dan weten we meteen dat hij naar bed wil. Groet Jedidjah"

"Wat ik nou zo leuk vind om te lezen is dat het van alle tijden is. Mijn jongste dochter van 27 jaar en inmiddels zelf moeder van 2 meiskes, deed hetzelfde als jullie zoontje. Het ging haar niet om de knuffel, maar om het labeltjes wat er aan vast zat. Ik, nu 62 jaar, kocht toen losse "lusjes" voor haar. Zij ging mee naar de winkel want ze wilde zelf voelen welke het zachtste aanvoelde. Ik heb diverse linten in huis gehad voor haar en sommige bleken toch niet zo lekker aan haar neusje te voelen als andere. Het idee van jullie is dus zeer geslaagd. Eigenlijk jammer dat ik niet op het idee gekomen ben, toch? Met vriendelijke groet, E.M.A. de Bont"