Default welcome msg!

Back To Top

Kiss & Carry Indigo Blue

Measurement: 180 x 45.5

Availability: In stock

Quick Overview

De Kiss & Carry is een uitgekiende babydrager gemaakt van 100% ademend katoen. Hij combineert het knusse van een sling met het gemak van een draagzak.

€109.95

Details

De Kiss & Carry is een uitgekiende babydrager gemaakt van 100% ademend katoen. Hij combineert het knusse van een sling met het gemak van een draagzak. Er is drie jaar aan dit product gewerkt en aan alles is gedacht: veiligheid, geborgenheid en comfort. In de Kiss & Carry is het heerlijk dromen, slapen, relaxen en snoozen. Het gehalte aan sleepydust is dus heel erg hoog bij deze babydrager. Je baby kan er vanaf dag één al in en tot zo’n negen maanden blijven (ca. 2,5 – 11 kg ofwel maat 50 – 80). Wij zeggen ’negen maanden in je buik, negen maanden op je buik’. Door een baby lekker bij je te houden voelt hij zich ook erg tevreden en voor de hechting met de ouder doet het wonderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat baby’s die veel gedragen worden rustiger zijn en aanzienlijk minder huilen. Het materiaal van de Kiss & Carry voelt sterk aan, maar tegelijkertijd is het soepel genoeg om zich aan het lijfje van je baby aan te passen. Het materiaal van de drager is minimaal rekbaar waardoor je baby veilig en comfortabel is. Bij de ontwikkeling van de Kiss & Carry hebben we jouw behoefte als uitgangspunt genomen: je wilt je baby niet alleen direct na de geboorte kunnen dragen, maar juist ook in de maanden daarna. Doordat de Kiss & Carry met je baby meegroeit, hoef je geen additioneel product te kopen. Je neemt de Kiss & Carry gewoon overal mee naartoe. Zie het als onderdeel van je ‘baby travel gear’.

Materialen
Cocon - Gemaakt van 100% katoen, Schouderpanden -100% katoen, Binnenvoering (voor ondersteuning van het nekje en hoofd): 100% coral.

Wasvoorschriften
Om de kwaliteit van dit product zo lang mogelijk te waarborgen, adviseren wij te wassen op 30 graden, kort programma, niet drogen noch strijken. Coral binnenvoering kan apart gewassen worden op 60 graden.

Additional Information

GenderUnisex
SizeNo
DessinsIndigo Blue
ProductKiss & Carry